Certifikovaní realitní makléři

Realitní trh je džungle a to i ve Španělsku. Velká kupní síla zde vytváří mezinárodní prostředí a také tím vzniká stovky realitních kanceláří, které se zaměřují na klienty ze svých zemí. Přesně tak, jak to děláme my – tedy naše klientela je převážně česká a hledá jim na míru nemovitost.

Není divu, že tato džungle potřebuje pravidla a řád. Agentes de la Propiedad Inmobiliaria (API) vznikli s cílem regulovat a zlepšit kvalitu a profesionalitu v realitním průmyslu ve Španělsku. Historicky byl trh s nemovitostmi neustále rozvíjejícím se odvětvím a existovala potřeba poskytnout klientům důvěryhodné, kvalitní a odborné služby. Tato organizace představuje značku důvěry a kvality v oboru nemovitostí.

API (Agentes de la Propiedad Inmobiliaria) jsou certifikovaní realitní makléři ve Španělsku, kteří jsou členy profesní organizace, jež se zabývá nemovitostmi. Tito makléři jsou obvykle vysoce kvalifikovaní a mají určitou úroveň odborného vzdělání a zkušeností v realitním průmyslu.

Certifikace API je získávána po absolvování určitých kurzů, splnění přísných pravidel a zkoušek týkajících se právních, technických a obchodních aspektů realitního trhu ve Španělsku. Tyto certifikace jsou udělovány Agenturou API, což je organizace, která dohlíží na certifikační proces a udělování licencí. Jejich pracovní povolení je regulováno a musí splňovat přísné standardy, které zahrnují etické normy, odbornou způsobilost a dodržování předpisů v oblasti nemovitostí ve Španělsku.

Certifikovaní realitní makléři API mají povinnost dodržovat etické normy a standardy profesního chování. Když hledáte realitního makléře ve Španělsku s certifikací API, hledání v seznamu registrovaných členů této organizace je obvykle dobrým způsobem, jak najít kvalifikovaného a profesionálního makléře.

NAJDĚTE SI SVÉHO MAKLÉŘE NEBO KANCELÁŘ V TOMTO ODKAZU

NAŠE číslo je:  RAICV 2987

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *