Nákup vysněné nemovitosti

Jak najdeme tu pravou vysněnou nemovitost pro každého klienta? Je to mravenčí práce s našimi spolupracujícími realitní kancelářemi, kterých máme víc jak 70 a pokrýváme oblast od Alicante až po La Manga/ Atamaría.

Dovolte mi představit naši specializovanou službu pro vyhledávání nemovitostí ve Španělsku. Veškeré úsilí spočívá v nalezení ideálního domova, který nejen vyhovuje vašim preferencím, ale také se vejde do stanoveného rozpočtu. S osobním přístupem a důkladným porozuměním vašim potřebám vytvoříme seznam nemovitostí, které splňují požadavky na lokalitu, velikost, vybavení a další specifikace.

Samozřejmostí je jazyková vybavenost, tzn. hovoříme španělsky a anglicky.

Cílem je přinést vám komfort a radost z hledání nemovitosti ve Španělsku. Jsme tu, abychom vám pomohli najít vysněné bydlení bez zbytečného stresu a s důvěrou v kvalitu služeb, které poskytujeme od A do Z.

Prodej

Rádi vám také pomůžeme s prodejem vaší nemovitosti ve Španělsku. Všechny služby jsou zaměřeny na efektivní prodej nemovitosti za přijatelnou cenu a s minimálními obtížemi pro vás. S individuálním přístupem a porozuměním trhu v dané lokalitě vytváříme strategii prodeje, která optimalizuje viditelnost vaší nemovitosti a přitahuje potenciální zájemce nejen z celé Evropy. Se zkušenostmi a sítí kontaktů v realitním odvětví dokážeme zprostředkovat prodej nemovitosti v souladu s očekáváními a v co nejkratším možném čase.

Jsme zde, abychom vám poskytli profesionální podporu a usnadnili celý proces prodeje vaší nemovitosti ve Španělsku

Rekonstrukce a design

Naše nabídka služeb po nákupu nemovitosti je komplexní a zaměřuje se na to, aby váš nový domov ve Španělsku byl připravený k okamžitému užívání bez stresu a starostí. Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují drobné opravy, instalace, a dokonce i komplexní rekonstrukce jak uvnitř domu, tak i v jeho okolí.

Od malých úprav a oprav, jako jsou malby, instalace klimatizace, opravy elektrických rozvodů nebo sanitárních zařízení, až po komplexní rekonstrukce interiéru a exteriéru, náš tým zkušených profesionálů se postará o každý detail podle vašich přání. Svému domovu můžete dodat nový vzhled nebo vylepšit jeho funkčnost díky našim renovacím a úpravám.

Kromě toho můžeme zajistit i úpravy a údržbu zahrady a okolí vaší nemovitosti. Od zakládání zahrad a úprav terénů až po instalace bazénů nebo venkovních prostor, jsme připraveni proměnit exteriér vašeho domu podle vašich představ.

Naším cílem je zajistit, aby vaše nové bydlení splňovalo vaše očekávání a také aby bylo připraveno k okamžitému užívání s veškerými úpravami a instalacemi, které si přejete. Jsme tu, abychom vám pomohli vytvořit dokonalý domov, který vám poskytne pohodlí a radost z bydlení.

Máme Facebook s mnoha fotografiemi prací, které máme za sebou – ZDE

Turistická licence a pronájem

Abyste mohli pronajímat vaší nemovitost ve Španělsku musíte mít turistickou licenci. Rádi vám pomůžeme licenci získat Po domluvě můžeme asistovat při pronajímání vaší nemovitosti v komplexní službě zvané SPRÁVA NEMOVITOSTÍ ( předávání klíčů, zajištění úklidu, celkový dohled nad nemovitostmi a mnoho jiných služeb).

Vyřídit licenci trvá od 3 do 6 měsíců a cena je různá v závislosti na lokalitě. Ceny jsou od 200 Euro jako jednorázová investice.

Máme ve správě více než 50 nemovitostí a naše služby zahrnují flexibilitu a komfort pro ty, kteří hledají krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování v překrásném prostředí u moře. Nabídka je zaměřena na to, aby pobytové potřeby klientů byly uspokojeny nejen během celého roku.

Během letní sezóny zajišťujeme pronájmy nemovitostí s výhledem na moře, které splňují vaše přání po plážovém životě a odpočinku u vody. Naše služby zahrnují nabídku apartmánů či domů s možností venkovních aktivit, jako jsou pronájmy s přístupem k pláži, bazény nebo venkovními terasami, abyste mohli využít krásného letního počasí.

V zimních měsících jsme připraveni poskytnout nabídku pro ty, kteří hledají klidnější a relaxační prostředí u moře. Naše služby zahrnují pronájmy nemovitostí s výhledem na moře či blízkostí pláže, ale také s možností využití vnitřních prostor, jako jsou krb, sauny, vířivky nebo jiné vybavení pro pohodlný pobyt v zimním období.

Náš tým se snaží zajistit, aby ubytování u moře plně vyhovovat potřebám klienta v kterékoli roční době.

Účetnictví a praktické rady

Naše účetní služby jsou zaměřeny na administrativu v oblasti pronájmu, nákupu a veškerých daňových povinností souvisejících s nemovitostmi ve Španělsku.

Při pronájmu nemovitosti vám nabízíme profesionální účetní služby zahrnující správu nájemních smluv, fakturaci nájemného, výpočet daní a všechny související finanční operace. Naše služby vám usnadní správu pronájmu a zajistí dodržení daňových povinností.

Jsme tady, abychom vám poskytli odbornou a praktickou pomoc ve všech finančních záležitostech týkajících se nemovitostí ve Španělsku. S námi můžete mít jistotu, že administrativa je v dobrých rukou a vy se můžete plně soustředit na své investice a užívat svou nemovitosti bez starostí.

Seznam našich dalších služeb:

  • 1x měíśíšně navštívení nemovitosti, otevření oken a větrání, kontrola.
  • Držba klíčů v sejfu, označené klíče v případě zajmu v sejfu v bezpečí k dispozici
  • Yysvětlit klientovi nemovitost a okolí. Vyzvednutí klíčů, vrácení kauce.
  • Zahradní práce, čištění bazénu
  • Úklid nemovitosti

Ceník služeb na vyžádání. Tvoříme jej s klienty individuálně podle potřeb.

2 názory na “Možnosti Bez Limitů: Co Všechno Pro Vás Umíme Udělat!”

  1. Renata Korecka

    Byla jsem příjemně překvapena profesionalitou a ochotou realitní makléřky Ing. Kateřiny G., která se mi věnovala cely týden, než jsem si vybrala svoji nemovitost . Cely proces proběhl následně rychle a hladce , u notáře a v bance jsem kolem sebe tým profesionálů, všichni byli milí s ochotni. Paní Kateřina G. mluvi plynule anglicky i španělsky , takže jsem naprosto spokojena a budu vřele její služby doporučovat.
    Renata K., Praha

  2. Kateřina, bydlí v sousedství a pomohla spolehlivě nejen s nákupem, ale i provozem nemovitosti. Vždy ochotná poradit, spolehlivá a dnes již úžasná přítelkyně. Mohu doporučit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *