Kde zní dětský smích, roste vědomí a komunita znamená rodina

Torrevieja, Španělsko

V srdci slunné Costa Blanca stojí Česká škola, otevírající brány vzdělání pro děti od 3 do 15 let. Nacházející se na adrese Calle De Las Dalias 511, 03184 Torrevieja, provincia Alicante, škola není jen místem učení, ale také rozmanité komunity, která spojuje české rodiny a nabízí příležitosti pro kulturní a sportovní aktivity.

Kvalitní Vzdělání a Multikulturní Prostředí

Česká škola poskytuje výuku pro předškoláky a žáky prvního stupně základní školy, nabízející komplexní vzdělání včetně předmětů v českém, španělském a anglickém jazyce. Kvalifikovaní učitelé vytvářejí podnětné učební prostředí, kde se děti učí nejen teorii, ale také praktickým dovednostem.

Multijazyčné prostředí a Letní Aktivity

Škola klade důraz na jazykovou rozmanitost a proto do výuky začleňuje hodiny španělštiny a angličtiny. To umožňuje studentům rozvíjet se nejen v českém prostředí, ale i v mezinárodním kontextu. V letních měsících škola pořádá příměstské tábory s tematickým zaměřením, což poskytuje dětem nejen vzdělání, ale také zábavu a přátelství.

Flexibilní Služby Pro Rodiny

Škola se neomezujě pouze na vzdělávání. Nabízí také kurzy španělštiny pro děti i dospělé, a to jak v prezenční, tak online formě. S non-stop hlídáním dětí a krátkodobým zařazením v případě příchodu rodiny do oblasti a čekání na umístění do španělských škol, škola přináší flexibilitu pro rodiče.

Otevřené Dny a Společenské Akce

Škola aktivně propojuje komunitu prostřednictvím pravidelných dnů otevřených dveří, kde mohou rodiče nahlédnout do výuky a diskutovat s pedagogy. Krajanský spolek, pod vedením předsedkyně Mgr. Ivany Anderlové a účetní Veroniky Strašíkové, organizuje setkání krajanů na sportovních nebo kulturních akcích, posilující pouta mezi rodinami a vytvářející příležitosti pro společné zážitky.

Mezinárodní Spolupráce a Kulturní Obohacení

Škola aktivně spolupracuje s programem Erasmus, přijímající studenty vysokých škol na stáže, což přináší nové perspektivy a obohacuje učební plán. V letním období si děti mohou užít návštěvu českého loutkového divadla a následný workshop, kde si vytvoří vlastní loutky, přinášející kulturní rozmanitost a radost do jejich vzdělávacího prostředí.

V České škole na Costa Blanca se nejen učí, ale také tvoří společenství, kde děti nejen rozvíjejí své dovednosti, ale také budují přátelství a propojují se s kulturním dědictvím své vlasti.

Kontakt:

Registrační číslo:  NIF G13721584

Adresa: Calle De Las Dalias 511, Torrevieja 03184, Španělsko

Webová stránka: www.skola-spanelsko.cz

E-mailová adresa: info@skola-spanelsko.cz

Facebook: Česká škola v jižním Španělsku

Telefon: +420 737 792 495

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *